рус укр eng
  Головна О нас Продукція Контакти
Форпост - 1
Spinor
Vernada Geo
Vernada
Торсіонні поля
Бібліотека
Відео
Відгуки
Де купити

 Пристрій "Форпост-1" - захист від випромінення

Пристрій "Форпост-1" є надійним та зручним засобом для захисту людини від негативного впливу торсіонної (інформаційної) компоненти електромагнітних випромінювань моніторів персональних комп'ютерів, телевізорів, іншої електронної техніки.

Дослідження, проведені останнім часом, підтвердили, що торсіонна (інформаційна) компонента електромагнітних випромінювань телевізорів (моніторів персональних комп'ютерів, іншої електронної техніки) є найбільш істотним чинником негативного впливу на здоров'я людини. Завдяки розвитку електронної техніки рівень електромагнітних випромінювань телевізорів, моніторів ПК вдалося істотно знизити. Однак, незважаючи на те, що рівень електромагнітних випромінювань, наприклад, у LCD телевізорів (моніторів) значно нижче, ніж у телевізорів (моніторів) з електронно-променевою трубкою (ЕПТ), "потужність" торсіонної (інформаційної) компоненти у LCD телевізорів (моніторів) практично така ж як і у телевізорів (моніторів) з ЕПТ.

Тривалий вплив торсіонної (інформаційної) компоненти випромінювання телевізорів, моніторів ПК може призводити до загального погіршення самопочуття людини, може бути причиною головного болю, викликати надмірну втому; викликати погіршення зору та пам'яті, погіршення сну; призводити до зменшення рівня лейкоцитів та лімфоцитів у крові людини, зниження імунітету; негативно впливати на ендокринну та репродуктивну системи людини.

Найбільш чутливими до впливу торсіонних (інформаційних) полів є діти та вагітні жінки.

  Пристрій "Форпост-1" являє собою генератор правого формового статичного торсіонного поля. При взаємодії правого торсіонного поля, генерованого пристроєм "Форпост-1", з лівим, що негативно впливає на здоров'я людини, торсіонним полем монітора комп'ютера (телевізора, інших електронних пристроїв), відбувається взаємна компенсація полів, створюється біобезпечна зона як перед монітором (телевізором), так і навколо нього. Створювана пристроєм "Форпост-1" біобезпечна зона є перешкодою для виникнення енергоінформаційних зв'язків між джерелом випромінювання поля і людиною, і, як наслідок, запобігає негативному впливу на здоров'я людини. 

Пристрій "Форпост-1" також можна використовувати для нейтралізації негативного впливу електроніки автомобілів, електросистем тролейбусів, поїздів метро.

     ООО Спинор Интеренешнл 2000-2011 Головна О нас Продукція Контакти Мапа сайту

Яндекс.Метрика