рус укр eng
  Головна О нас Продукція Контакти
Форпост - 1
Spinor
Vernada Geo
Vernada
Торсіонні поля
Бібліотека
Відео
Відгуки
Де купити

Мобільний викликає небезпечні патології мозку

Харків, Сьогодні, 19:34 Оновлено
Харківські медики зробили сенсаційне відкриття впливу мобільного телефону на мозок.

 

В Харкові медики говорять про вплив стільникового зв'язку на мозок людини. Місцеві науковці встановили – енцефалограма, зроблена здоровій людині, яка розмовляє по мобілці під час процедури – демонструє небезпечні патології мозку. Феномен визнали не лише вчені – а й лікарі, проте з’ясувати його причину поки що не вдалося.

Радіочастотне випромінювання телефону – збиває з пантелику розумні прилади. Зробити енцефалограф, який би не боявся зайвих радіо-перешкод – спробували харківські вчені. В них вийшло.

Вчені виявили патологічну активність, яка регулярно виникає через двадцать-тридцать секунд після початку розмови.
Так звані "повільні хвилі", яких на енцефалограмі здорової людини не має бути в принципі – виявив експеримент. Пацієнта в спеціальній лабораторії під’єднали до електродів енцефалографа, який не боїться стороннього впромінювання. Увімкнули прилад – і просто подзвонили людині по мобілці. Результати, певні науковці, нарешті змусять суспільство провести ретельне медичне дослідження щодо шкідливості мобільника для мозку людини.

І вчені, і лікарі певні – тим, кому зараз за тридцять – трохи пощастило. Пощастило – тому, що вони принаймні не користуються мобільними телефонами все життя. Трохи – тому що сьогодні і старий, і малий – завжди, обовязково має в кишені мобілку.
Найбільш вразливою автори дослідження називають молодь – тих, хто "народився" з мобілкою – і ніколи з нею не розлучається.

Прогнозують, що перші "наочні" результати впливу стільникових телефонів на організм людини – з'являться за двадцять років. І поки що єдиний захист - гарнітури, які дають змогу уникати прямого контакту зі слухавкою. Та навіть попри загрозу, яку приховують у собі мобільні телефони, навряд чи людство зможе зовсім від них відмовитись.

http://tsn.ua/nauka_it/mobilnii-viklikaye-nebezpechni-patologiyi-mozku.html

     ООО Спинор Интеренешнл 2000-2011 Головна О нас Продукція Контакти Мапа сайту

Яндекс.Метрика