рус укр eng
  Головна О нас Продукція Контакти
Форпост - 1
Spinor
Vernada Geo
Vernada
Торсіонні поля
Бібліотека
Відео
Відгуки
Де купити

Як перевірити?

Простий кінезіологічний тест

Для перевірки негативного впливу на організм людини торсіонної (інформаційної) компоненти електромагнітного випромінювання мобільних телефонів та ефективності захисту за допомогою пристрою «Spinor» пропонуємо Вашій увазі нескладний кінезіологічний тест.
Для проведення експерименту потрібно дві людини. Перший учасник експерименту бере в руку мобільний телефон (без захисного пристрою), підіймає руку вперед і утримує в горизонтальному положенні (як показано на малюнку). Другий учасник експерименту натискає зверху на зап'ястя першого учасника.
Перший учасник намагається утримувати руку з максимальним зусиллям, обидва учасники запам'ятовують рівень опору руки.
Далі, перший учасник бере телефон з встановленим захисним пристроєм «Spinor», тримає його в руці 10-15 секунд і обидва учасника повторюють тест з рукою, фіксуючи силу опору руки.
В результаті експерименту Ви побачите, що опір руки людини буде помітно вище, коли учасник тримає в руці телефон із захисним пристроєм, що наочно демонструє вплив торсіонної (інформаційної) компоненти випромінювання телефону на організм людини. Крім того, якщо провести аналогічний експеримент в першій частині без телефону, а у другій частині взяти телефон із захисним пристроєм, то сила опору руки буде мало відрізнятися.

     ООО Спинор Интеренешнл 2000-2011 Головна О нас Продукція Контакти Мапа сайту

Яндекс.Метрика