рус укр eng
  Головна О нас Продукція Контакти
Форпост - 1
Spinor
Vernada Geo
Vernada
Торсіонні поля
Бібліотека
Відео
Відгуки
Де купити

Як перевірити?
Перевірка за допомогою приладу "ИГА-1"

Іспит проводиться за допомогою приладу "ИГА-1", який представляє собою високочутливий селективний вимірювач електромагнітного поля. Прилад виготовляється медико-екологічної фірмою "Лайт-2", м. Уфа, РФ.

На першому етапі необхідно зафіксувати безпечну відстань для користувачів від монітора без пристрою "Форпост-1". Величина цієї відстані знаходиться в межах 50-80 см для різних моніторів.

На другому етапі перед монітором, відповідно до інструкції по використанню, кладуть пристрій "Форпост-1" на відстані 5 см від екрану монітора. При цьому безпечну відстань від монітора, фіксують за допомогою "ИГА-1", відстань зменьшується до 10-15 см.


 Перевірка за допомогою апаратного комплексу "GRV-Camera"

Прилад "GRV-Camera", виробник - НДІ «Растр», м. Великий Новгород, Російська Федерація, що здійснює реєстрацію  випромінення пальців рук людини в полі високої напруги (метод ГазоРазрядной візуалізації, ефект Кірліана). У даних приладах після відповідних перетворень оптоволоконною системою і цифровим відеобластером інформація - біоенергограмми - зберігаються комп'ютером в графічному вигляді (ВМР). Спеціальними програмами проводиться математична обробка отриманих біоенергограмм, що дозволяє на підставі кількісної оцінки параметрів зображень здійснювати експрес-діагностику і спостереження (моніторинг) за психосоматичним станом людини в цілому, а також «енергетикою його внутрішніх органів.

Експеримент складається з 3 частин:

На першому етапі перед початком випробувань визначається і фіксується рівень стану здоров'я за показниками, отриманими при зйомці випромінненя десяти пальців рук випробуваного стандартним способом на приладі "GDV-Camera" у фоновому режимі.

Мал.1 Вихідна аура випробуваного

На другому етапі пропонується попрацювати за комп'ютером без захисного пристрою протягом 10 хв. По завершенню цього часу проводиться повторна зйомка на приладі "GDV-Camera".

Мал.2 Стан аури випробуваного після 10 хвилинного перебування перед монітором ПК, збільшення числа "пробїв" аури

На третьому етапі випробуваному пропонується відійти від зони випромінення монітора комп'ютера і потримати в руках пристрій "Форпост-1" протягом 10 хв. По завершенню цього часу проводиться повторна зйомка на приладі "GDV-Camera".

Мал.3 Стан аури випробуваного після 10 хвилинного впливу захисного пристрою, відновлення "пробїв" аури

Як видно з мал.2 монітори ПК пригнічуюче впливають на стан аури людини, тим самим знижують імунітет у користувачів. Але після застосування захисного пристрою "Форпост-1" мал.3, відбувається помітне відновлення аури людини, що сприятливо впливає на стан здоров'я.

     ООО Спинор Интеренешнл 2000-2011 Головна О нас Продукція Контакти Мапа сайту

Яндекс.Метрика